dimecres, 2 de maig del 2012

SANT JORDI!!! I... THEBOOKONTHEWOOD!


Hola!!! Estic molt contenta de dir-vos que fa poques setmanes que ens hem "llançat" amb la familia i hem començat un projecte d'artesania i d'il·lustració! Aprofitant les dots ebenistes d'uns i les ganes d'il·lustrar d' altres (jejeje) hem començat fent caixetes de fusta en forma de llibre, i decorant les "portades". Aquest Sant Jordi hem tingut paradeta a Sant Celoni, i vam quedar-ne súper contents!!


També vam elaborar punts de llibre il·lustrats, que actualment podeu trobar a la botiga AVIONCITOS de Sant Celoni o properament a la Fira del Conte de Medinyà! A veure què us sembla tot!! Hi hem posat molta il·lusió!





Si voleu podeu fer-nos encàrrecs: caixetes per algú especial? Les podem personalitzar! Una foto, un retrat, una frase... :) Estan fetes 100% a mà, amb molta dedicació i les deixem amb un acabat brillant "efecte vidre" que és una passada! :)

De moment hi ha poquetes unitats de llibres-caixeta i de punts! Sèries limitades vaja! :)


******


Hola!! Estoy muy contenta de deciros que hace pocas setmanas que con la familia hemos decidido empezar un proyecto de artesania y ilustración! Aprovechando las dotes ebanistas de unos y las ganas de ilustrar de otros (jejej) hemos creado 100% a mano cajitas en forma de libro, y hemos decorado las "cubiertas". El día de Sant Jordi mostramos nuestro trabajo en un stand en la feria de Sant Celoni, y quedamos súper contentos!!

También hicimos puntos de libro ilustrados, y que actualmente podéis encontrar en la tienda AVIONCITOS de Sant Celoni o en la próxima Fira del Conte de Medinyà (27 de mayo 2012)!

Si queréis hacer un regalo único y artesano, podéis hacernos encargos: cajitas-libro de madera para alguien especial? Podemos personalizar la cubierta con lo que queráis: un retrato? una frase? Todo hecho 100% a mano, con cariño, y las dejamos con un acabado brillante "efecto cristal" que es una pasada!

Hay poquitas unidades de cajitas y de puntos! series limitadas! :)))

1 comentari:

  1. ala, ya te he "pinterest-eado". Ho vaig fer amb un coixí meu, i he vengut 3. A veure si et dona sort a ti tb, artista!!

    ResponElimina